Græsted VVS

Græsted VVS er en familiedrevet VVS forretning med mere end 40 års erfaring i vvsbranchen.

Vi udfører alle typer opgaver indenfor service og nyetablering af VVS installationer for private-, såvel som erhvervskunder og boligforeninger med mere i Nordsjælland.

Græsted VVS ledes af aut. VVS Installatør Johannes Kofod, der startede sin karriere i firmaet som læredreng tilbage i 1962 og sidenhen overtog firmaet fra sin tidligere Mester.
Nu er næste generation i familien så på vej til at overtage den daglige ledelse, idet Anders Kofod efter flere år som VVS Montør i firmaet, har valgt at tage udfordringen op og fører virksomheden sikkert videre, baseret på de grundværdier den er bygget op på igennem mere end 40 år.

Vi sætter en ære i at udføre professionelt, ordentligt håndværk og i at rådgive vores kunder bedst muligt i forhold til den opgave vi skal udføre, således at vi kan tilbyde den optimale løsning indenfor den økonomi der er til rådighed hos vores kunder.

Græsted VVS samarbejder med alle førende Fabrikanter og Grossister indenfor VVS-branchen, – hvilket betyder at vi kan tilbyde vores kunder kvalitetsmaterialer til konkurrencedygtige priser og med betryggende garanti.

Græsted VVS er medlem af:

DS garanti
DS-garanti ordningen dækker fejl og mangler for op til kr. 100.000,- ved arbejde for private.

OR Oliefyrservicebranchens Registreringsordning

Se vores kontakt informationer her.

Del dette: