Persondatapolitik for Græsted VVS ApS.

Hos Græsted VVS ApS. ønsker vi, at vores kunder altid kan have tillid til os. Her kan du læse om hvordan vi behandler og beskytter de personoplysninger, som vi modtager fra dig selv ved brug af webstedets tjenester og services.

Webstedets ejeroplysninger:
GRÆSTED VVS ApS.
Autoriseret VVS Installatør.
Græsted Stationsvej 86
3230 Græsted.

Telefon: 4839 1116

1. Generel information (Anonym!)
Når du besøger vores websted, registreres information af generel karakter automatisk. Disse oplysninger (serverlogfiler) indeholder f.eks. typen af webbrowser, operativsystem, domænenavnet på din internetudbyder og lignende. Disse oplysninger er anonyme og indeholder ingen information om din person. Anonym information af denne art anvender vi til statistik og til at optimere webstedets teknologi.

1.1 Cookies
Vi anvender pt. kun en cookie på sitet, – og det er for at huske de indstillinger du tidligere har angivet i den popup-banner der fremkommer ved dit første besøg på vores websted.
Cookienavn: cookie_notice_accepted | Fra: graested-vvs.dk | Type: HTTP | Udløb: 29 Tage.

2. Hvilke oplysninger indsamles ved brug af webstedets kontaktformularer?
De personoplysninger, som vi indsamler, omfatter udelukkende almindelige personoplysninger, herunder identitetsoplysninger så som dit navn, din e-mailadresse, din adresse/firmaadresse og telefonoplysninger, som du selv indtaster via webstedets kontaktformularer. Dine personlige data og informationer vil aldrig blive anvendt i markedsføringssammenhæng, eller overgivet til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke – og dine data behandles fortroligt.

3. Lagring og beskyttelse af personoplysninger
Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er tilladt i henhold til lovgivningen, eller så længe dette er nødvendigt for opfyldelse af de formål, hvortil dine personoplysninger (og alle andre indsamlet data) er indsamlet og registreret.
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere og webservere med begrænset adgang, som er placeret i Danmark. Vores tekniske partnere (Tredjemand), har dog adgang til informationer i nødvendigt omfang for at kunne yde support af vores almene online tjenester. Vi kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

4. Trafikmåling og Statistik (Tredjepart-software)
På dette websted anvender vi WordPress.com-Stats, en webanalyse-software, der leveres af Automattic Inc., 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110-4929, USA, der er registreret af Quantcast Inc., 201 3rd St, Floor 2 , San Francisco, CA 94103-3153, USA.
WordPress.com-Stats bruger cookies, til at hjælpe hjemmesiden med at analysere, hvordan besøgende bruger webstedet. Oplysningerne fra cookien om din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse, anonymiseret før opbevaring) gemmes på serveren i USA. Du kan nægte brugen af ​​cookies ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Bemærk venligst, at hvis du gør dette, kan du muligvis ikke bruge alle hjemmesidens funktioner. Du kan fravælge at blive sporet af Quantcast med virkning for fremtiden ved at indstille en opt-out-cookie i din browser: http://www.quantcast.com/opt-out. Hvis du sletter din browsers cookies, skal du indstille denne opt-out-cookie igen.

5. Sociale Medier og tredjeparts software/apps.
På vores websted er der indlejret dele-knapper og indhold fra sociale medier som f.eks. facebook, twitter og LinkedIn, Disse knapper udveksler ingen data før du selv benytter dem. Herudover anvender vi skrifttyper fra Google Webfonts biblioteket. Disse websteder og tjenester kan efterlade såkaldte tredjeparts cookies og “cross-reference” data på servere udenfor EU, som vi ikke kontrollerer. Følg nedenstående links for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies og data:

Erhvert link til tredjemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.

6. Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til firmaets dataansvarlige:

Anders Kofod
Email: anders.kofod@mail.dk

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, ved at tage kontakt til Datatilsynet.

7. Vores forbehold
Vi har gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på denne hjemmeside er så akkurate og præcise som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkinger ved brugen af informationer eller tjenester fra vores website. Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer, inden de bliver anvendt.
Indenfor rammerne af den gældende danske- og EU-lovgivning forbeholder vi os ret til at ændre indholdet af denne persondata- og cookiepolitik når som helst og anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser vores aktuelle version.

Sidst opdateret: Maj 2018